Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol Acai Berry

ŠIFRA PROIZVODA: NA-1

Açai sadrži izrazito veliku količinu antioksidanata, 10 puta više od crnog grožđa, a antocijana 10-30 puta više od crnog vina. Sadrži gotovo savršen omjer aminokiselina i minerala važnih za funkciju i obnovu mišićnog tkiva. Također, sadrži nezasićene (“zdrave”) masti, vlakna i fitosterole koji su blagotvorni za krvožilni sustav i probavu.


120,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Iako se u Brazilu već dugo koristi za proizvodnju sokova, u Americi je Açai postao izuzetno popularan nakon što je ga je dr. Pericone u jednoj od emisija Oprah Winfrey predstavio kao "super hranu" broj 1. Açai sadrži izrazito  veliku količinu antioksidanata, 10 puta više od crnog grožđa, a antocijana 10-30 puta više od crnog vina. Sadrži gotovo savršen omjer aminokiselina i minerala važnih za funkciju i obnovu mišićnog tkiva. Također, sadrži nezasićene (“zdrave”) masti, vlakna i fitosterole koji su blagotvorni za krvožilni sustav i probavu. Omjer masnih kiselina sličan je onom u maslinovom ulju, uz veliku količinu oleinske kiseline koja pomaže da omega-3 prolazi kroz staničnu membranu. Čineći stanične membrane propusnim svi hormoni, neurotransmiteri i inzulinski receptori postaju efikasniji.

U našem se organizmu neprestano odvijaju prirodni metabolički procesi, a njihovi sporedni produkti su slobodni radikali, nestabilne molekule kojima nedostaje elektron. Kako bi se stabilizirali, oni kradu elektrone iz zdravih stanica. Time oštećuju stanicu  i kreiraju još jedan slobodni radikal i uzrokuju novo oštećenje stanica u kaskadnom domino efektu. Slobodni radikali mogu oštetiti stijenke stanica, DNK i pokrenuti procese koji uzrokuju tumore. U stanju  su potpuno zaustaviti funkciju mitohondrija, osnovnih proizvođača energije u organizmu. Antioksidanti su molekule nabijene slobodnim elektronima. Kada osiguramo organizmu višak elektrona oni stabiliziraju slobodne radikale koji preuzimaju dostupne elektrone i tako čuvamo stanice od novih oštećenja. Borovnica se donedavno smatrala najsnažnijim prirodnim izvorom antioksidanata. Bogata je antocijanima - fitonutrijentima s antioksidantivnim svojstvima mnogo snažnijim od vitamina A ili E. Za fitonutrijente je dokazano da mogu neutralizirati oštećenja od djelovanja slobodnih radikala i blagotvorno djelovati na bolesti  poput katarakta, proširenih vena, peptičkog ulkusa, tumora i mnogih drugih. Açai bobice sadrže iste fitonutrijente kao i borovnica, ali u MNOGO većim količinama. Dr. Perikone u svojoj novoj knjizi naziva Açai savršenom hranom i stavlja je na broj 1 preporuka za energiju, revitalizaciju organizma i usporavanje procesa starenja.  Natrol® AçaiBerry sadrži standardizirani, najsnažniji na tržištu, koncentrat bobica iz prirodnog uzgoja s certifikatom "Rain Forest Safe". Bobice se beru s pažnjom kako bi očuvali njihovo prirodno stanište, a ekstrakt se izvlači vodom, bez štetnih kemikalija.   

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. S...

CIJENA: 73,00 KN
Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. ...

CIJENA: 113,00 KN
 
Natrol Biotin 1000 mcg

Natrol Biotin 1000 mcg

Biotin pripada skupini B-vitamina (B7). Uključen je u b...

CIJENA: 81,00 KN
Natrol Cinnamon Extract

Natrol Cinnamon Extract

Rezultati sugeriraju da uzimanje 1 grama ekstrakta cime...

CIJENA: 80,00 KN