Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol Carb Intercept 3

ŠIFRA PROIZVODA: NA-6

Carb Intercept® 3 s Phase2™ je potpuno prirodan, nestimulirajući dodatak prehrani koji pomaže gubitak kilograma. Phase2™ je prvi i jedini dodatak prehrani na svijetu koji ima dva službena odobrenja američkog FDA da može koristiti tvrdnju kako pomaže u redukciji tjelesne težine.


139,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Carb Intercept® 3 s Phase2™ je potpuno prirodan, nestimulirajući dodatak prehrani koji pomaže gubitak kilograma. Phase2™ je prvi i jedini dodatak prehrani na svijetu koji ima dva službena odobrenja američkog FDA da može koristiti tvrdnju kako pomaže u redukciji tjelesne težine. Brojna klinička ispitivanja uvjerila su FDA da Phase2™ "Može pomoći kontrolu težine uz umjerenu dijetu i vježbanje" te da "Može smanjiti enzimatsku probavu škroba". Bez obzira na razinu individualne učinkovitosti, deseci kontroliranih kliničkih studija potvrđuju mehanizam djelovanja i efikasnost.
Mehanizam djelovanja
 
Tijekom probave organizam pretvara ugljikohidrate u šećer. Proces se odvija na način da molekulu ugljikohidrata razlaže uz pomoć alfa amilaze, enzima koji proizvodi gušterača. Proizvedeni šećer zatim se koristi kao energija ili sprema u masti. Phase2™ "neutralizira" digestivni enzim alfa amilazu, privremeno odgađajući razlaganje i apsorpciju ugljikohidrata, omogućavajući da dio prođe kroz probavni sistem prije no što bude pretvoren u šećer, a zatim u mast. Mehanizam djelovanja smanjuje kalorijski učinak hrane i snižava glikemijski indeks. Upravo je glikemijski indeks, kao što potvrđuju i nedavne studije objavljene u "JAMA" i "American Journal of Clinical Nutrition", povezan s povećanim rizikom od pretilosti, dijabetesom i bolestima srca. Važno je napomenuti da Phase2™ djeluje selektivno na škrob, "bijelu komponentu" ugljikohidrata, bez  utjecaja na probavu i apsorpciju ostalih vrijednih nutrijenata iz voća ili žitarica. 
 
Povijest blokatora alfa amilaze seže još u četrdesete godine prošlog stoljeća, no tek su istraživanja na klinici Mayo 1982. godine pokazala da samo "djelomično pročišćeni inhibitori stabilni u ljudskom organizmu usporavaju probavu škroba in vitro, rapidno deaktivirajući alfa amilazu u crijevima i u prihvatljivim dozama, uzimani oralno, mogu umanjiti probavu škroba u ljudi."
 
Natrol® Carb Intercept® Phase2™ sadrži i krom pikolinat koji pomaže metabolizam masti te je jedini potpuno zaokružen proizvod koji kontrolira glikemijski indeks unesene hrane. Natrol Carb Intercept® Phase2™ ujedno je i jedini Phase2™ proizvod na hrvatskom tržištu koji na svojim stranicama preporuča vlasnik licence, tvrtka Pharmachem Laboratories.

 


MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol CLA Tonalin 90

Natrol CLA Tonalin 90

CLA je skraćenica za konjugiranu linolnu kiselinu, masn...

CIJENA: 230,00 KN
Natrol Resveratrol Diet

Natrol Resveratrol Diet

Resveratrol Diet sadrži kompleksnu formulu nutrijenata ...

CIJENA: 106,00 KN