Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Natrol My Favorite Multiple Energizer

ŠIFRA PROIZVODA: NA-28

My Favorite Multiple® Energizer u samo jednoj tableti sadrži potentnu količinu 23 vitamina i minerala te ekstratke 10 biljaka za snaženje organizma. Ova formula sadrži esterificirani oblik vitamina C, blag za želudac, s prirodnim vremenskim otpuštanjem te prirodni oblik vitamina E.


104,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

My Favorite Multiple® Energizer u samo jednoj tableti sadrži potentnu količinu 23 vitamina i minerala te ekstratke 10 biljaka za snaženje organizma. Ova formula sadrži esterificirani oblik vitamina C, blag za želudac, s prirodnim vremenskim otpuštanjem te prirodni oblik vitamina E.

Zdravim osobama kompleksne formule mogu pomoći da organizam dobije dovoljnu količinu važnih nutrijenata koje svakodnevnom prehranom ne unose u dovoljnoj mjeri ili ne unose uopće. Objavljene studije potvrđuju da osobe koje prehranom uzimaju veće količine voća i povrća imaju manje zdravstvenih problema. My Favorite Multiple® Energizer sadrži prirodne ekstrakte iz voća i povrća nužne za odvijanje niza biokemijskih procesa u organizmu. Osobe koje žive dinamično, podvrgnute su stresu, bave se sportom ili provode dijetu imaju povećanu potrebu za vitaminima i mineralima. Ispitivanja pokazuju da je u starijih osoba čest nedostatak vitamina D, vitamina A, vitamina E, kalcija i cinka te je dodatna suplementacija važna za održanje normalnih funkcija organizma i bolju kvalitetu života. My Favorite Multiple® Energizer sadrži patentirane kelate minerala te selen u punoj dnevnoj dozi. Selen aktivira enzim glutation peroksidazu koja ima važnu ulogu u funkcioniranju u imunološkog sustava. 
 
My Favorite Multiple® Energizer sadrži  ekstrakt ginka koji povoljno djeluje na cirkulaciju. Aktivne komponente sibirskog ginsenga djeluju blagotvorno na fizički i mentalni stres, a ekstrakti iz zelenog čaja revitaliziraju. Alfalfa sadrži saponine i može pozitivno djelovati na razinu kolesterola. Modrozelena alga spirulina sadrži proteine, karotenoide, vitamine, minerale i esencijalne masne kiseline. Ultra zelena mješavina iz prirodne hrane snaži organizam pa tako My Favorite Multiple® Energizer uz zadovoljenje potreba za esencijalnim vitaminima i mineralima može pomoći podizanju granica fizičke i mentalne izdržljivosti.
 
Nova istraživanja o važnosti vitamina D.Pomalo zaboravljen, vitamin D se u zadnjih godinu dana ponovno našao u središtu pažnje. Nekoliko kliničkih studija utvrdilo je direktnu povezanost ovog vitamina s nizom iznimno važnih stanja. Najčešće spominjan kao dodatak neophodan za apsorpciju kalcija u kosti, vitamin D potreban je organizmu za održanje imunološkog sustava snažnim te za zaštitu srca i krvožilnog sustava. Vitamin D utječe na funkciju više od 200 gena od kojih neki reguliraju staničnu diobu i apoptozu te je na taj način izravno povezan i s pojavom tumora.
 
Epidemije gripe i vitamin D. Uobičajena je pojava da epidemije gripe nastupaju sa zimskim solsticijem. Uglavnom se smatralo da su epidemije povezane s hladnim vremenom, ali nova istraživanja ukazuju na direktnu povezanost sa suncem i količinom sunčevih zraka prijeko potrebnih za proizvodnju vitamina D. Studija na skupini ispitanika koji su bili u kontaktu s virusom, a uzimali su dodatne količine vitamina D, potvrdila je značajno manju pojavu bolesti nego u kontrolnoj skupini koja nije uzimala dodatne količine vitamina D.
 
Vitamin D i rizik od srčanih oboljenja. Nakon što je utvrđeno da je među populacijom koja živi u sjevernim predjelima pojavnost srčanih udara češća nego drugdje, znanstvenici su započeli istraživati povezanost vitamina D i bolesti srca. Izvršene meta studije povezale su nedostatak vitamina D s povišenim krvnim tlakom, dijabetesom i upalama, stanjima koja su  direktno povezana s povećanim rizikom od bolesti kardiovaskularnog sustava. Zaključak studija je da optimalne količine vitamina D mogu biti ključna komponenta prevencije i tretmana koronarnih bolesti.

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Natrol Acai Berry

Natrol Acai Berry

Açai sadrži izrazito veliku količinu antioksidanata, 1...

CIJENA: 120,00 KN
Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 100 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. S...

CIJENA: 73,00 KN
 
Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Natrol Alpha Lipoic Acid 300 mg

Alfa lipoična kiselina je vrlo potentan antioksidant. ...

CIJENA: 113,00 KN
Natrol Biotin 1000 mcg

Natrol Biotin 1000 mcg

Biotin pripada skupini B-vitamina (B7). Uključen je u b...

CIJENA: 81,00 KN