Slika proizvoda
Slika proizvoda Nema slke Nema slke

Pro Lab Advanced Essential Whey

ŠIFRA PROIZVODA: PL-3

Advanced Essential Whey je novi Prolabov protein s dvostrukim djelovanjem. U jednoj mjerici od 30 grama unosite u organizam 23 grama proteina i preko 28 grama amino kiselina.


215,00 KN  


Proizvod je privremeno nedostupan.
Probajte odabrati drugu veličinu.

Obavijestite me kada proizvod ponovno bude u ponudi.
Advanced Essential Whey je novi Prolabov protein s dvostrukim djelovanjem. U jednoj mjerici od 30 grama unosite u organizam 23 grama proteina i preko 28 grama amino kiselina. U prvoj fazi izolat proteina sirutke se gotovo trenutno apsorbira u organizam i vrlo brzo pomaže proteinsku sintezu i izgradnju novih mišičnih vlakana. Za drugu fazu zaslužan je koncentrat poroteina sirutke koji pomaže obnoviti treningom oštećeno mišićno tkivo i povećati nastanak novih mišičnih vlakana. Uz dodatak prirodnih probavnih enzima, Prolab Advanced Essential Whey kombinira vrlo brzo s postepenim otpuštanjem hranjivih tvari i omogućava brz oporavak i kvalitetnu izgradnju mišićne mase.
 
Kao i Essential Whey, Advanced Essential Whey sadrži 80% premium koncentrata proteina sirutke i 92% ultra čisti izolat proteina sirutke.U mjerici od 30 grama nalazi se deklariranih 17,5g koncentrata i 10g izolata, što je najbolji omjer među proteinima koji sadrže kombinaciju izolata i koncentrata. I okus je najbolji. Samo lagano nekoliko protresite u shakeru, ostavite pola minute da stoji i zatim ponovo nekoliko puta protresite shaker. Garantirano, ništa ukusnije do sada niste imali prilike probati. Ili možda jeste ukoliko ste probali vrhunski MRI Pro-NOS. U stvari formula za okuse u ovim je proteinima identična, tako da u svakom slučaju, kada probate, teško da ćete poželjeti uzeti neki drugi proteinski shake. Vi samo učinite svoj dio. Mi smo učinili svoj, na najbolji mogući način.
 
- 23g proteina (po mjerici od 30g)
- 28g amino kiselina
- 6g BCAA
- prirodni digestivni enzimi za bolju apsorpciju proteina
- samo 1g masti & šećera po porciji
- ne sadrži aspartam
- fenomenalni okusi čokolade, jagode i vanilije   

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Pro Lab Essential Whey

Pro Lab Essential Whey

Essential Whey je novi protein koji mijenja dosadašnji ...

CIJENA: 449,00 KN