Lipofenom
Lipofenom Lipofenom Lipofenom

Sci-Muscle Lipofenom, 90 caps

ŠIFRA PROIZVODA: SVI-8

SCI-MUSCLE LIPOFENOM je najnapredniji postojeći proizvod za gubitak masnoće koji koristi sofisticiranu HMT (Hyper Metabolic) tehnologiju, koji može pomoći da se dramatično ubrza lipoliza i značajno poboljša mišićni tonus. Ovaj revolucionarni spoj sadrži 5 preciznih oblika ekstrakta koji sadrže moćne aktivne komponente.


280,00 KN  


Proizvod je privremeno nedostupan.
Probajte odabrati drugu veličinu.

Obavijestite me kada proizvod ponovno bude u ponudi.
SCI-MUSCLE LIPOFENOM je najnapredniji postojeći proizvod za gubitak masnoće koji koristi sofisticiranu HMT (Hyper Metabolic) tehnologiju, koja može pomoći da se dramatično ubrza lipoliza i značajno poboljša mišićni tonus. Ovaj revolucionarni spoj sadrži 5 preciznih oblika ekstrakta koji sadrže moćne aktivne komponente. Kad se kombiniraju, ti ekstrakti mogu značajno povećati termogenezu.
Nije u pitanju ''Kemija'' niti ''AAS''. Lipofenom ima dvostruko djelovanje, djeluje kao pre-work out dajući onaj famozni ''kick'' u toku treninga i sa druge strane kao fatburner. Kada je svjetska agencija za kontrolu suplemenata zabranila efedrin kao sastavni dio mnogih fatburnera u to vrijeme napravljena je zamjena, legalna, dozvoljena i vrlo efikasna koja upravo djeluje kao efedrin. Djelovanje Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthina u sinergiji sa sinefrinom koji su suština moćnog preparata Lipofenoma, djeluju na istom principu i daju isti efekt kao efedrin. Imajući u vidu da Lipofenom u svom arsenalu ima veoma rijetku i impozantnu količinu Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthina, sinefrina, guarane.ekstrakta zelenog čaja, rodiole i guggulsterona, govori da je u pitanju ozbiljan i krajnje efikasan preparat namijenjen za pro-sportaše.
 
Sa SCI-MUSCLE LIPOFENOMOM biti ćete u mogućnosti da:
• Snažno povećate proces termogeneze
• Smanjite masne naslage i povećate vaskularnost
• Povećate nivo snage i imate više energije
• Očuvate mentalni fokus , koncentraciju i intenzitet treninga
• Poboljšate cirkulaciju i produžite efekte djelovanja na organizam
 
PAKOVANJE:
 
Ukupna količina: 90 kapsula
Broj pojedinačnih servinga: 45
Količina pojedinačne doze: 2 kapsule
 
DOZIRANJE:
 
U dane treninga: prvu dozu (2 kapsule) uzeti nakon buđenja i drugu na 30 minuta prije treninga ukoliko je vaš trening planiran za poslijepodne
U dane odmora: jedno serviranje (2 kapsule) uzeti nakon buđenja, a drugo serviranje sa ručkom.
 
UPOZORENJE:
 
Uzimanje ovog proizvoda ograničeno je vremenski. Najduže vrijeme korištenja u kontinuitetu je maksimalnih 10 tjedana nakon čega slijede obavezna dva tjedna pauze.
Nikada ne uzimajte veću količinu od 3 pojedinačna servinga u 24h.
Ne uzimajte ovaj proizvod u periodu nakon pet sati popodne.
Proizvod nije namijenjen osobama ispod 18 godina života.
Zabranjeno trudnicama i dojiljama.
 
LIPOFENOM JE ISPITAN I ODOBREN OD STRANE HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO, TE NOTIFICIRAN  U MINISTARSTVU ZDRAVLJA REPUBLIKE HRVATSKE