Metabolon
Metabolon Metabolon Metabolon

Sci-Muscle Metabolon, 250g

ŠIFRA PROIZVODA: SVI-6

Anabolic kojeg je testirala NASA!! Metabolon - 2000 mg beta-hydroxy-beta-methylbutyrate (metabolit Leucina, skr. HMB) predstavlja najdjelotvorniji legalni anabolik koji je 100% učinkovit i nema popratnih nuspojava.


240,00 KN  


Za narudžbu molimo nazvati telefonom na broj 01 6445 955

Proizvod je privremeno nedostupan.
Probajte odabrati drugu veličinu.

Obavijestite me kada proizvod ponovno bude u ponudi.
Metabolon - 2000 mg beta-hydroxy-beta-methylbutyrate (metabolit Leucina, skr. HMB) predstavlja najdjelotvorniji legalni anabolik koji je 100% učinkovit i nema popratnih nuspojava.
 
Metabolon je originalni beta-hydroxy-beta-methylbutyrate koji je testiran od strane Olimpijskog komiteta Velike Britanije i američke NASA-e. Kako astronauti provode i do 2 mjeseca u svemirskom modulu, nemaju fizičke aktivnosti i nalaze se u bestežinskom stanju, dolazi do mišićne atrofije. NASA je dugo godina radila na tom problemu te ustanovila da beta-hydroxy-beta-methylbutyrate ne samo da spriječava mišićnu atrofiju već ima i jak anabolički efekat te dolazi do stvaranja novih mišićnih vlakana. Testiranja koja je sprovela NASA na kontrolnim grupama starosne dobi od 60-70 godina rezultirala su porastom mišićne mase i snage za 30% kod osoba koje su koristile beta-hydroxy-beta-methylbutyrate i to u količinama od 1500-3000 mg dnevno u periodu od 3 mjeseca.
 
Prestižni svjetski website koji se bavi anaboličkim steroidima (steroidportal.com) potvrdio je djelovanje beta-hydroxy-beta-methylbutyrate i priznao da je djelotvoran, pod uvjetom da se uzima barem 3 grama dnevno, a njegovo djelovanje usporedio je s djelovanjem Deca Durabolina. Metabolon nastaje kao derivat leucina, da bi se proizveo jedan gram metabolona potrebno je oko 30 g čistog leucina. Metabolon je po sastavu čist metabolit leucina koji po jednom servingu ima 2000 mg beta-hydroxy-beta-methylbutyrate. METABOLON pakiranje ima mega dozu od 250 servinga po 2000 mg što je dovoljno za jednu punu tromjesečnu kuru. Metabolon je toliko djelotvoran da već nakon prvog uzimanja započinje snažan anabolički proces u mišićima, povećava sintezu proteina u mišiću za 300%, povećava čistu mišićnu masu, stvara nova mišićna vlakna, spriječava mišićni katabolizam, pospješuje spaljivanje masnih naslaga i ne dovodi do retencije vode.
 
PAKIRANJE:
 
Ukupna količina:250g 
Broj pojedinačnih servinga:125 (41 dan) 
Količina pojedinačne doze: 2g
 
DOZIRANJE
 
Jedna dozirana mjerica (2g) sa hladnom vodom ili sokom tri puta na dan u intervalima 4 – 6h
 
METABOLON JE ISPITAN I ODOBREN OD STRANE HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO, TE NOTIFICIRAN  U MINISTARSTVU ZDRAVLJA REPUBLIKE HRVATSKE

MOŽDA ŽELITE I OVE PROIZVODE:

Sci-Muscle NitroMax, 2 kg / 4 kg

Sci-Muscle NitroMax, 2 kg / 4 kg

NITROMAX - gainer kakav još niste vidjeli! Hidroliziran...

CIJENA: 232,00 KN
290,00 KN
SCI-MUSCLE - VELIKI PAKET ZA MASU

SCI-MUSCLE - VELIKI PAKET ZA MASU

Savršena kombinacija za postizanje mišićne mase! VELIKI...

CIJENA: 879,00 KN
 
SCI-MUSCLE - MALI PAKET ZA MASU

SCI-MUSCLE - MALI PAKET ZA MASU

Savršena kombinacija za postizanje mišićne mase! MALI P...

CIJENA: 629,00 KN
Sci-Muscle Hybrid F10 2 kg

Sci-Muscle Hybrid F10 2 kg

Sci Muscle HYBRID F10 je univerzalna ALL in One, (10 ra...

CIJENA: 370,00 KN